Bemutatkozás

A Meszlényi-Autó 1992-ben kezdett gépjárművekkel foglalkozni. Komplex márkaképviseleti tevékenységet 1994 óta végeznek és mára már több márkát is képviselnek Békés megyében. A Ladával kapcsolatban Meszlényi György a cégcsoport tulajdonosa-ügyvezetője is bizakodó.

 

„Nagyon várjuk már az indulást, hiszen a LADA márkanév szinte fogalomként cseng Magyarországon. A hetvenes, nyolcvanas évek csúcs járműveinek számítottak ezek a gépek. Akinek már duplalámpás, vagy később a „merci elejű” kockalámpása volt, az gyakorlatilag „Királynak” számított. Sokat kellett annak idején a Merkúr korszakban várni, amíg a megrendelést követően hosszú évek elteltével valakit azon boldogság ért, hogy átveheti vadonatúj járgányát.”

 

Természetesen Meszlényi Györgyöt is személyes emlék fűzi a Ladához: „sok-sok kedves emlék köt össze engem a márkával, hiszen a kezdetek óta LADA fogyasztó voltam. Persze lehetőségem nem volt akkoriban új gépet beszerezni, azonban a használt piacon mindig akadt számomra megfelelő darab. Emlékszem volt olyan év – talán 1985-ben – mikor három Ladám is volt, mivel sajnálatos körülmények miatt kettő ugyanazon évben totálkárosra tört. Viszont ezek az autók már akkor is és az akkori technikai színvonal mellett is megvédték utasaikat, szerencsére nagyobb baj nem történt.

 

1994-ig csakis Lada modelleket használtam teljes elégedettséggel. Sokat várok a márka ismételt Magyarországi megjelenésétől, hiszen teljesen új modellekkel, a mai kornak megfelelő technikákkal ismerkedhetünk. Biztos vagyok abban, hogy sok embernek jelent ez majd lehetőséget ahhoz, hogy új autóba ülhessen. Annál is inkább, hiszen „az új autó a legjobb autó”.

 

A Meszlényi-Autó egy új, közel 200 négyzetméteres szalonrészt alakít ki. Ennek előkészületi megkezdődtek várhatóan 2016 februárjában el is készül az új LADA szalon.


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x